Arbatos degustacijos

Arbatos degustacijos – tai dviejų – trijų valandų užsiėmimai, kurių metu Jūs dalyvaujate tradicinėje kiniškoje arbatos ceremonijoje, ragaujate įvairias arbatas, ir galite daug apie jas sužinoti. Tai nuostabus būdas praleisti laiką, atsipalaiduoti ir prisiliesti prie kinų kultūros bei arbatos pasaulio.



Į degustacijas kviečiu visus – tiek naujokus, tiek tuos, kurie jau kurį laiką domisi kiniška arbatos kultūra. Degustacijos skirtos ne tik pasimėgauti geromis arbatomis, bet ir išmokti atskirti arbatos rūšis, porūšius, garsiausius arbatų pavadinimus, išmokti patiems atskirti ir įvertinti arbatos kokybę. Degustacijų kainos varijuoja priklausomai nuo arbatų, ragaujamų tos degustacijos metu, kainos.

Galimos degustacijų temos

Kelis kartus per mėnesį organizuoju aukštos kokybės arbatų degustacijas tiems, kurie nori paragauti tikrai gerų rinktinių arbatų, pabendrauti įdomioje kompanijoje, ir tiesiog kokybiškai pailsėti kelias valandas.

Jeigu turite savo šventę ar tiesiog norite degustacijos savo šeimos ar draugų/kolegų ratui – visada galite susisiekti su manimi ir užsisakyti savo norimą datą ir temą. Darome degustacijas arba savo arbatinėje, arba galime atvykti pas Jus į namus ar darbo vietą.

Plačiau pasiskaityti apie kinų arbatos kultūrą ir arbatos rūšis galite čia.

Kainos:

Mano organizuojamų vakarų kainos svyruoja nuo 30 iki 35 eurų asmeniui, priklausomai nuo to vakaro arbatų kainos ir kokybės.

Renginys Jūsų šeimai ar kolektyvui kainuoja 35 – 40 eurų asmeniui. Susisiekite su manimi ir suderinsime Jūsų renginio trukmę ir kainą.

 

Pažintys su arbatos rūšimis

Pažintys su arbatos rūšimis. Ragaujame ir tyrinėjame pasirinktas arbatos rūšis, mokomės jas atskirti ir įvertinti kokybę. Jei norite pereiti visą spektrą, galite susiplanuoti apsilankyti visose trijose degustacijose, ir tokiu būdu praeisite visą kursą, bei susigaudysite visose arbatos rūšyse:

  •  Šviesių (nefermentuotų) arbatų degustacija – baltosios ir žaliosios arbatos;
  • Vidutinės fermentacijos arbatų (ulongų) degustacija;
  •  Tamsių arbatų degustacija – juodosios ir puerai.

Brandintų arbatų degustacija

Patyrinėkime tas arbatos rūšis, kurias sėkmingiausiai galima brandinti – žaliuosius ir juoduosius puerus bei tamsius ulongus. Tai puiki degustacija tiems, kas jau susipažinę su bendromis arbatos rūšimis ir nori „pakapstyti“ giliau. Bei paragauti tikrai kokybiškų brandintų arbatų.

Arbatos ceremonija tyloje

Tai puikiausias būdas pailsėti nuo skubėjimo ir triukšmo, ir neužgožti arbatos patyrimo pašnekesiais. Galite išsirinkti tas arbatos rūšis, kurios Jums labiausiai patinka, ir patirti, kaip kitaip arbata atsiskleidžia tyloje. Pradžioje šiek tiek pabendrausime apie arbatas, ir po to tyloje jomis pasimėgausime. Galite atsinešti užrašus ir leisti kad arbatos erdvė Jums atneštų kūrybinių idėjų, galite skirti šitą laiką meditacijai, arba galite tiesiog ilsėtis, kai pagaliau nereikia nieko sakyti…